fbpx
gaitanaki_proponiton_kavala_citypedia

Το διαβατήριο του για την Αγγλία ετοιμάζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «El Mundo Deportivo»! Ο Καταλανός προπονητής φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπέργκινσταϊν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Δεν έχει υπογραφεί κάποιο προσύμφωνο, όμως οι δύο άνδρες συνδέονται με φιλική σχέση και προχώρησαν  σε συμφωνία κυρίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκουαρδιόλα και ο Μπέργκινσταϊν έχουν συνεργαστεί στη Μπαρτσελόνα και είχαν παρουσιάσει στους αγωνιστικούς χώρους την κορυφαία ομάδα στην ιστορία της! Μία συνεργασία που επιθυμούν να αναδημιουργήσουν οι διοικούντες την Μάντσεστερ Σίτι.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι για αυτό η διοίκηση των «σίτιζενς» δεν απέλυσε τον Μάνουελ Πελεγκρίνι τον προηγούμενο Ιούνιο, αλλά τον διατήρησε στην τεχνική ηγεσία και θα τον διατηρήσει έως το τέλος της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου γνωρίζουν ότι ο Γκουαρδιόλα θα αποχωρήσει και διεμήνυσαν στον Γιούργκεν Κλοπ να μην συμφωνήσει με άλλη ομάδα, αλλά να περιμένει και να υπογράψει με τους Βαυαρούς.

Ωστόσο, τα αγγλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, απέχει ελάχιστα από το αναλάβει τη Λίβερπουλ, αντικαθιστώντας τον Μπρένταν Ρότζερς. Μένει να φανεί ποιος έχει καλύτερη πληροφόρηση για τις εξελίξεις…

Πηγή: sport24.gr

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.