fbpx

Aparto Bistro – Café: Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Μυτιληνού (φωτογραφίες)

aparto-bistro-cafe-mytilinos-ekthesi-fotografias-kavala-citypedia-002

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025, στο Bistro – café APARTO, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Γιώργου Μυτιληνού, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, του Προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά, γνωστών φωτογράφων της πόλης μας και πολλών φίλων και συνεργατών του διακεκριμένου καλλιτέχνη της 8ης τέχνης.

aparto-bistro-cafe-mytilinos-ekthesi-fotografias-kavala-citypedia-001

Η έκθεση παρουσιάζει τριάντα γενειοφόρους, πολίτες της Καβάλας, οι οποίοι, σύμφωνα με την καλλιτεχνική και μηνυματική προσέγγιση του Γιώργου Μυτιληνού, τροποποιήθηκαν ριζικά μέσω της τεχνολογικής επεξεργασίας.

aparto-bistro-cafe-mytilinos-ekthesi-fotografias-kavala-citypedia-003

Το ανθρώπινο πρόσωπο, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, αποτελεί ένα βιοχημικό εργοστάσιο. Πονάει, κλαίει, μορφάζει, δακρύζει κλπ. Αυτή την παράμετρο εκμεταλλεύτηκε ο Γιώργος Μυτιληνός, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει συγκλονιστικά πορτραίτα με μεταφορική αλλοίωση της προσωπικότητας των φωτογραφιζομένων.

aparto-bistro-cafe-mytilinos-ekthesi-fotografias-kavala-citypedia-004

Η χαρακτηριστική αυτή φόρμα ολικής μεταμόρφωσης των προσώπων είναι ενιαία και στα 30 έργα της έκθεσης, γεγονός που της προσδίδει αρμονία και αισθητική.

aparto-bistro-cafe-mytilinos-ekthesi-fotografias-kavala-citypedia-005

Citypedia,gr

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.