Όλοι μας ψάχνουμε μια διέξοδο από την ρουτίνα. Θέλουμε κάτι που θα μας αναζωογονήσει, θα μας προσφέρει κάτι καινούργιο αλλά για κάποιο λόγο έχουμε πειστεί ότι τίποτα τέτοιο δεν υπάρxει σε μια χειμωνιάτικη Καβαλιώτικη Τρίτη ή Τετάρτη.
Ή μήπως υπάρχει και συμβαίνει στο Franco’s;
Το γνωστό wine bar του ιστορικού κέντρου της Καβάλας ξεκινά μια σειρά θεματικών γευστικών διημέρων με πρώτη στάση την Ιαπωνία και οδηγό τον chef Σάκη Κυριακίδη.
Ξεκινώντας λοιπόν από το βράδυ της Τρίτης 30 και της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου στο Franco’s θα βρεις ένα περιορισμένο, ποιοτικό μενού συναρπαστικών Ιαπωνικών γεύσεων και όπως πάντα, ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον.
Ίσως τελικά σου βρήκαμε έναν λόγο να αναθεωρήσεις για τα βράδια του Γενάρη (και του Φλεβάρη) στην Καβάλα, να αφήσεις τον καναπέ του σπιτιού σου και να γευτείς κάτι ποιοτικό και σίγουρα διαφορετικό!
Σάκης Κυριακίδης: Ένας Σεφ με Πολυετή Εμπειρία στον Κόσμο της Γαστρονομίας
Με «κλεισμένα» 17 χρόνια στο χώρο της μαγειρικής ο Σάκης Κυριακίδης έχει περάσει από πολλά και γνωστά εστιατόρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ την τελευταία πενταετία έχει επικεντρωθεί στην μαγειρική σε Yacht.
Franco’s Sushi time menu
σ.σ. Μπορείς να βλέπεις όλα τα events που «παίζουν» κάθε εβδομάδα στο Franco’s στη σελίδα του μαγαζιού στο Citypedia.gr!
Citypedia.gr