
Όταν η έμπνευση και η αγάπη για τη μαγειρική «παντρεύεται» με ποιοτική, παραδοσιακή πρώτη ύλη το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό.
Το βραδάκι της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου, στη Βούκα διοργανώνεται ένα event έκπληξη. Οι σεφ του μαγαζιού, Βενέτης Κυρλής και Παναγιώτης Χατζησταματίου, ετοιμάζουν ένα menu βασισμένο στα βραβευμένα αλλαντικά της οικογένειας Ατλαμάζογλου όπου πρωταγωνιστούν η έμπνευση και το μεράκι για το καλό και διαφορετικό φαγητό.
Στα πιάτα του menu, πέρα από τον περίφημο «κλασσικό» παστουρμά, βρίσκουμε και μαγειρικές που αναδεικνύουν τα μοναδικά σουτζούκια, τον παστουρμά από πανσέτα ή ψαρονέφρι και τα εκλεκτά λουκάνικα, της οικογένειας Ατλαμάζογλου που μάλιστα παρασκευάζονται όλα χωρίς συντηρητικά, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο στο χώρο της αλλαντοποιίας.
Tip Citypedia: Δοκιμάστε να συνδυάσετε τις γεύσεις με μια επιλογή από τα μαγικά κρασιά Oenogenesis!
Βλέποντας το μενού δεν μπορούμε παρά να μετράμε τις μέρες!
Δείτε περισσότερα για τη Βούκα στη σελίδα του μαγαζιού στο Citypedia.gr
Γνωρίστε τα premium αλλαντικά της οικογένειας Ατλαμάζογλου ΕΔΩ
Citypedia.gr