
Χωνάκια και ξυλάκια, σάντουιτς και μπουκίτσες. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν σε ένα παγωτό με πλούσια γεύση και τέλεια υφή. Ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που μπορούν να πουν όχι στα παγωτά…
Χωνάκια και ξυλάκια, σάντουιτς και μπουκίτσες. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν σε ένα παγωτό με πλούσια γεύση και τέλεια υφή. Ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που μπορούν να πουν όχι στα παγωτά…
Ό,τι κι αν έχεις σχεδιάσει για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου –ταινία, ποτό, δείπνο έξω ή στο σπίτι, βόλτα στη χειμωνιάτικη πόλη, άραγμα στον καναπέ γιατί Τριτιάτικα δεν έχεις και όρεξη…
Το ζαχαροπλαστείο Ευαγγέλου στην πόλη της Καβάλας είναι συνώνυμο του καλού, φρέσκου και ξεχωριστού προφιτερόλ, που λατρεύεται από τους κατοίκους της πόλης αλλά και από τους τουρίστες. Οι επιλογές όμως που…
Σοκολατένια αυγά, χαλβάδες, πίτες, κέικ, γλυκά, τσουρέκια. Οι Πασχαλινές επιλογές στο ζαχαροπλαστείο Ευαγγέλου δεν θα αφήσουν κανένα δυσαρεστημένο!
Ο Χάρης Καραγιάννης, ιδιοκτήτης και εμπνευστής του ζαχαροπλαστείου Ευαγγέλου, μας μιλά για τα πρώτα του βήματα πίσω στο μακρινό 2006 και μας προτείνει γλυκιές επιλογές για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όχι μόνο!
Σήμερα ο Χάρης δοκιμάζει ζωντανά την Ελληνική σοκολάτα kakau Belize collection SALT
Το πρώτο ψηφιακό χριστουγεννιάτικο χωρίο στην πόλη της Καβάλας είναι γεγονός αφού από τις 14 ως τις 30 Δεκεμβρίου θα μεταδίδονται διαδικτυακές συναυλίες, παραστάσεις, αφηγήσεις, και εργαστήρια στις οθόνες των κινητών μας
Η καραντίνα θέλει καλοπέραση και τι καλύτερο από το να χτυπάει το κουδούνι μας και να βρίσκουμε στην πόρτα μας ένα μισόκιλο προφιτερόλ Ευαγγέλου!
Ο Χάρης Καραγιάννης είναι ο εμπνευστής του μοναδικού προφιτερόλ Ευαγγέλου. Εμείς όμως προτιμήσαμε να τον ρωτήσουμε για μια άλλη γλυκιά αλχημεία, που έχει κάνει θραύση το φετινό καλοκαίρι.
Η ροζ σοκολάτα, που ονομάστηκε Ruby, είναι το πρώτο είδος σοκολάτας που δημιουργήθηκε τα τελευταία 80 χρόνια και η τέταρτη στη σειρά σοκολάτα μετά την μαύρη, τη σοκολάτα γάλακτος και την λευκή, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930.