Η Lufthansa «πετάει» στο αεροδρόμιο της Καβάλας

aerodromio-megas-alexandros-kavala-citypedia

Στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, με ημερομηνία έναρξης την 4η Μαΐου – Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονος, Κως και Πρέβεζα στο πρόγραμμα των πτήσεων για το καλοκαίρι του 2021

Νέοι προορισμοί στην Ελλάδα για τον όμιλο Lufthansa, ανάμεσά τους και το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας.

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει δημιουργήσει προβλήματα στις αερομεταφορές, ωστόσο οι εταιρίες προγραμματίζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όσον αφορά στον όμιλο της Lufthansa, ανακοίνωσε 15 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Με επίκεντρο του νέου προγράμματος την Ελλάδα, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στη χώρα, όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, η Μύκονος, η Κως, η Καβάλα και η Πρέβεζα, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

Κέρκυρα (CFU)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 4 Απριλίου

Χανιά (CHQ)

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 1 Απριλίου

Μύκονος (JMK)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 4 Μαΐου

Κως (KGS)

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 2 Απριλίου

Καβάλα (KVA)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 4 Μαΐου

Πρέβεζα (PVK)

Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Έναρξη: 2 Μαΐου

 

Πηγή: makthes.gr

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.