
Η ελληνική παρουσία στην κορυφαία 10άδα ξεκινάει από την θέση 7, στην οποία βρίσκεται η «παραδοσιακή» φραπεδάρα! Η Ελλάδα εξάγει πολιτισμό και στους… καφέδες. Το Taste Atlas, που είναι γνωστό για τις…
Η ελληνική παρουσία στην κορυφαία 10άδα ξεκινάει από την θέση 7, στην οποία βρίσκεται η «παραδοσιακή» φραπεδάρα! Η Ελλάδα εξάγει πολιτισμό και στους… καφέδες. Το Taste Atlas, που είναι γνωστό για τις…
Δροσερές ή ζεστές, καταπράσινες ή ουράνιο τόξο λαχανικών, με ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα ή εμπλουτισμένες με τυρί, αλλαντικά ή με κάποια sauce, οι σαλάτες πρέπει να αποτελούν…
Ο γύρος ψήνεται στα κάρβουνα για έξτρα νοστιμιά! Το πράγμα φαίνεται απλό. Αλλά ωστόσο δεν είναι. Μιλάμε για τον εξαίσιο γύρο του Σπύρου Μπασδάνη στο ψητοπωλείο του επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου στο κέντρο…
Η Σταυρούλα Παναγιωτίδου, μηχανικός, αρχιτέκτονας τοπίου και πάνω από όλα καλλιτεχνικό πνεύμα, δημιούργησε το brand «Η Φαντώ», αφήνοντας την καλλιτεχνική της φλέβα να εκφραστεί μέσα από υφαντές τσάντες και κοσμήματα…
Η δομή Kavala Crea Center, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου BSB 757 Crea Centers, του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Black Sea Basin 2014-2020, και φιλοξενείται στον χώρο της…
Στην παροχή δωρεάν εκπαίδευσης από τους πιστοποιημένους νοσηλευτές της σε φορείς της Νέας Καρβάλης προχώρησε η Energean, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς που έχει καθιερωθεί από την Διεθνή Ομοσπονδία…