fbpx

«Μαϊντανός» Το νέο κρεατοφαγικό σουξέ του νομού Καβάλας

maintanos-estiatorio-krinides-kavala-citypedia
γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης

Εις τας εξοχάς των Κρηνίδων έκανε την εμφάνιση του προσφάτως το Εξοχικόν Κρεατοφαγείον «Μαϊντανός», στις λίγες μέρες λειτουργίας του απέδειξε πως αγαπά την αυθεντικότητα σε ότι παρασκευάζει και ο κόσμος ανταποκρίθηκε με θέρμη , το παρκινγκ και ο δρόμος μπροστά από το κατάστημα πλημύριζε από αμάξια. Η κρεατοφαγία είναι ίσως η πιο δυνατή τάση τα τελευταία χρόνια στην εστιατορική σκηνή και οι ιδιοκτήτες του «Μαϊντανού» το κατάλαβαν και επένδυσαν σε αυτό.

Το πηδάλιο της κουζίνας κρατά ο σεφ Τάσος Γερμανίδης ( συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Κλαυδιανό στο Uma restaurant και με τον Στέλιο Χατζηαβραμίδη) ο οποίος θεώρει πως τη μαγειρική του εστιατόριου χαρακτηρίζει η απλότητα, ο σεβασμός στη καλή πρώτη ύλη και η ένταση της γεύσης . Θα συμπλήρωνα πως το καλό φαγητό είναι πολύ συχνά ακόμη και τις περισσότερες φορές το απλό φαγητό.

 

maintanos-estiatorio-krinides-kavala-citypedia-004

Από τα τραπέζια της ανοιχτόκαρδης, ευρύχωρης και ανακαινισμένης σάλας παρελαύνουν μόνο πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας, τα παϊδάκια προβατίνας , το χειροποίητο λουκάνικο , τα σουτζουκάκια , τα αρνίσια γλυκάδια , οι μοσχαρίσιες μπριζόλες κάνουν μεγάλο σουξέ δίπλα σε σπεσιαλιτέ της σούβλας.

maintanos-estiatorio-krinides-kavala-citypedia-001

Εδώ να σας ενημερώσουμε ότι οι σούβλες «γυρίζουν» τέσσερεις ημέρες της εβδομάδας από Πέμπτη έως Κυριακή.

Μεζές περιωπής αποτελεί και το αρνί στη γάστρα με χωριάτικες πατάτες είναι…»μπουκιά και συχώριο»!!!  Οι τηγανιές του καλοδουλεμένες αλλά ήθελαν επιπλέον γευστική ένταση.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 697 933 0098  ή επισκεφτείτε τη σελίδα του Κρεατοφαγείον «Μαϊντανός» στο Instagram.

Citypedia.gr

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.