Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Τύπος Εκδήλωσης
  Live
 • Διεύθυνση
  Θεατράκι Μωχάμεντ Άλη
 • Τηλέφωνο
  2510 240983
 • Ημ/νία Εκδήλωσης
  28/07/2022
 • Ώρα Εκδήλωσης
  22:00
 • Τιμές
  Προπώληση: 12€
  Μειωμένο: 8€
  Ταμείο: 14€
Περιγραφή

Σχεδόν 1000 συναυλίες και 150.000 άλμπουμ, sold out εμφανίσεις, ασυνήθιστα ταξίδια και πολλά φεστιβάλ… Οι μουσικοί των DANAKIL έχουν ζήσει πολλές συλλογικές περιπέτειες και εμπειρίες!

Μια μέρα, αυτοί οι ενθουσιώδεις φίλοι έθεσαν στον εαυτό τους την απίθανη πρόκληση να ξεκινήσουν μια reggae μπάντα από το μηδέν. Ο καθένας τους διάλεξε ένα μουσικό όργανο και έκλεισαν θέσεις για πρόβες στο τοπικό club νέων. Σιγά σιγά, οι DANAKIL κατάφεραν να διαμορφώσουν τη μουσική τους ταυτότητα βασισμένοι στις δεξιότητες και εμπνεύσεις των μελών της μπάντας, παίζοντας ρυθμούς της τζαμαϊκανής reggae και τραγουδώντας στη μητρική γλώσσα του Moliere. Είκοσι χρόνια μετά, το συγκρότημα έχει παίξει στις μεγαλύτερες σκηνές των φεστιβάλ της Ευρώπης!

Παρά τη μεγάλη επιτυχία, συνεχίζουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να μοιράζονται έναν μοναδικό δεσμό με το κοινό τους κάθε φορά που παίζουν live, όπως ακριβώς έκαναν όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους. Αυτό το ιδιαίτερο vibe έχει αναμφίβολα συμβάλει στην επιτυχία τους και την ανάδειξη τους στην κορυφή της γαλλικής reggae σκηνής, ξεχωρίζοντας με τον μοναδικό τους ήχο και την αποτύπωση της γαλλικής γλώσσας.

Τα μέλη του γκρουπ DANAKIL προσπάθησαν με συνέπεια να διατηρήσουν την ελεύθερη δράση τους, αρχικά με την αυτοπαραγωγή των άλμπουμ τους και στη συνέχεια με την δημιουργία της δικής τους μουσικής εταιρείας, BACO RECORDS, την οποία ιδρύσαν το 2011.