Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Τύπος Εκδήλωσης
  Master Class
 • Διεύθυνση
  Μεγάλη Λέσχη
 • Τηλέφωνο
  2510 240983
 • Ημ/νία Εκδήλωσης
  08/07/2022
 • Ώρα Εκδήλωσης
  18:00
 • Τιμές
  25€
  Multi Pass (Masterclasses): 120€
Περιγραφή

O Christophe Godin είναι Γάλλος κιθαρίστας και τραγουδιστής. Το όνομα του άρχισε να γίνεται γνωστό το 1995 όταν συμμετείχε στη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος των Temple όπου και έλαβε πολύ καλές κριτικές απ’ τον μουσικό τύπο. Την αμέσως επόμενη χρονιά λαμβάνει μέρος στη δισκογραφική δουλειά “Guitare attitudes” η οποία περιλαμβάνει τους καλύτερους Γάλλους κιθαρίστες. Αυτή η συμμετοχή του ανοίγει την πόρτα για την τηλεόραση και αρχίζει να εμφανίζεται  στο Γαλλικό TV Show “Nulle part Ailleurs” (Canal +) γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 1997 δημιουργεί  με τους Ivan Rougny και Jean-Pierre Frelézeau την μπάντα “Mörglbl Trio” με τους οποίους και κυκλοφορεί στις επόμενες δυο χρονιές δυο άλμπουμ, το “The Mörglbl Trio” το 1998 και το “Bienvenue à Mörglbl Land” το 1999. Με την μπάντα του αυτή ανοίγουν και οι πόρτες για διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα, αποκτά τη φήμη ενός από τους καλύτερους δασκάλους-clinicians στην κιθάρα, διδάσκοντας ήδη απ’ το 1994 στο περίφημο μουσικό κολέγιο της Γενεύης “Ε.Τ.Μ.” στην Ελβετία καθώς και στο “Μ.Α.Ι.” στη Νάνσυ  της Γαλλίας παραδίδοντας σεμινάρια σε όλη τη χώρα.

 Το 2001 δημιουργεί το συγκρότημα “Gnô” κυκλοφορεί το άλμπουμ  “Trash Deluxe” και κάνουν περιοδείες εώς και το 2003. Την επόμενη χρονιά αποφασίζει να κάνει την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Christophe Godin’s Metal Kartoon. Εδώ ο Godin ξεδιπλώνει το απίστευτο ταλέντο του συνδυάζοντας την επιδεξιότητα με το χιούμορ, και κάνοντας  μια μίξη Jazz, Funk και Metal.

Tο 2020 ξεκινά ένα καινούργιο Project τους “The Prize” μία τετραμελή μπάντα σε Progressive Jazz-metal ύφος με γυναικεία φωνητικά.