Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Τύπος Εκδήλωσης
  Master Class
 • Διεύθυνση
  Μεγάλη Λέσχη
 • Τηλέφωνο
  2510 240983
 • Ημ/νία Εκδήλωσης
  10/07/2022
 • Ώρα Εκδήλωσης
  18:00
 • Τιμές
  25€
  Multi Pass (Masterclasses): 120€
Περιγραφή

O GUS G. γεννήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ήδη από νεαρή ηλικία κατάφερε να εξελιχθεί και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, με αξιόλογες κριτικές να ακολουθούν την πορεία του. Το ταλέντο του αναγνωρίστηκε με μεγάλες τιμές κυρίως στην Ανατολή και ιδιαίτερα στην Ιαπωνία, όπου και θεωρείται ένας απ’ τους Guitar Heroes της σύγχρονης εποχής

Το ξεκίνημα του τον βρίσκει στη Σουηδία με τη γερμανική μπάντα των Mystic Prophecy και κατόπιν με τους Dream Evil, με τους οποίους και ηχογραφεί 3 άλμπουμ και 2 single και μαζί τους περιοδεύει την Ευρώπη και Ιαπωνία. Παράλληλα, παίζει και με τους Nightrage και μαζί  ηχογραφούν 2 άλμπουμ, για να επικεντρωθεί τελικά στην παλιά του μπάντα FIREWIND. Με αυτό το πρότζεκτ κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αμερικανού Guitar Hero των ‘80s David T. Chastain, ο οποίος τους πήρε στην δισκογραφική του εταιρία Leviathan Records. Έπειτα συνεχίζουν στην Century Media Records όπου και ηχογραφούν 2 άλμπουμ, με το ALLEGIANCE να μπαίνει κατευθείαν στα Top 10 charts της Ιαπωνίας και της Ελλάδας. Ακολουθούν κι άλλα άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το ομώνυμο Firewind το  οποίο κυκλοφόρησε το 2020 από την AFM Records.

Σημείο σταθμός στην καριέρα του ήταν η προσχώρηση του ως βασικό μέλος της μπάντας του σούπερ σταρ Ozzy Osbourne από το 2009 ως και το 2017, όπου βελτίωσε το άλμπουμ του Ozzy “Scream” (Expanded Edition) (2010) με την εκπληκτική του επιδεξιότητα.