Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Τύπος Εκδήλωσης
  Φεστιβάλ
 • Διεύθυνση
  Σε διάφορες τοποθεσίες (Δείτε το πρόγραμμα)
 • Τηλέφωνο
  2510 240983
 • Ημ/νία Εκδήλωσης
  05/11/2023
 • Ώρα Εκδήλωσης
  00:00
Περιγραφή

Η πρωτοποριακή διοργάνωση Kavala Tango Days θα διεξαχθεί φέτος για δεύτερη χρονιά από τις 2 ως τις 5 Νοεμβρίου! Αποτελεί μια συνεργασία του Cosmopolis Festival με το Kavalatino.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για την κάθε ημέρα ΕΔΩ

Για 4 μέρες και νύχτες η πόλη θα χορεύει σε ρυθμούς Αργεντίνικου Tango! Η εμβληματική, πρόσφατα ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη θα φιλοξενήσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα αναδείξουν την μουσική και το χορό του Tango.

Συναυλίες, χορευτικές βραδιές (milongas), μαθήματα tango για αρχάριους και για προχωρημένους, υπαίθριες εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης είναι κάποιες από τις δράσεις στις οποίες θα απολαύσουμε κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.

Προσκεκλημένοι χορευτές που θα διδάξουν και θα παρουσιάσουν σόου, οι παγκοσμίου φήμης αργεντίνοι maestros Sebastian Jimenez και η Maria Belen Gianchello. Μαζί τους o Gabriel Marino με τη Βάσια Θανοπούλου και ο Lucas Gauto με τη Νάιμα Γερασοπούλου που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Προσκεκλημένη tango ορχήστρα, οι εξαιρετικοί TANGartO Quintet, θα ερμηνεύσουν τις βραβευμένες πρωτότυπες συνθέσεις του 2ου διαγωνισμού που ξεκίνησε το Μάιο και ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο καθώς και κλασσικά αριστουργήματα του tango ρεπερτορίου.

Κάθε βράδυ μετά τις 22.00, τη σκυτάλη θα πάρουν οι διακεκριμένοι tango DJs Djiki από τη Σερβία, Κώστας Δούκας και Σταμάτης Καθαρόπουλος από την Ελλάδα που με τις επιλογές τους θα ξεσηκώσουν τις χορεύτριες και τους χορευτές κάθε ηλικίας και επιπέδου!

Για περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ