Χρήσιμες Πληροφορίες
detlef_almyra_kavala_citypedia_100722
  • Τύπος Εκδήλωσης
    DJ Set
  • Χώρος Διεξαγωγής
    Almyra Beach Bar
  • Διεύθυνση
    136χλμ Θεσ/νικης - Καβαλας
  • Τηλέφωνο
    6907 085 735
  • Ημ/νία Εκδήλωσης
    10/07/2022
  • Ώρα Εκδήλωσης
    17:00
Περιγραφή

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της underground σκηνής, ο σπουδαίος DJ και παραγωγός, 𝗗𝗘𝗧𝗟𝗘𝗙 είναι ο επόμενος μεγάλος καλεσμένος στα 𝗡𝗢𝗡 𝗦𝗨𝗠𝗠𝗘𝗥 𝗦𝗘𝗦𝗦𝗜𝗢𝗡𝗦 στο 𝗔𝗹𝗺𝘆𝗿𝗮 𝗕𝗲𝗮𝗰𝗵!

Μαζί του οι 𝗧𝗵𝗮𝗻𝗻𝗼 και 𝗩𝗮𝗷𝗼𝗵𝗻 σε ένα ακόμη συναρπαστικό απόγευμα Κυριακής!

Ώρα έναρξης: 17:00
RSRV: 698 0104600

𝗗𝗘𝗧𝗟𝗘𝗙

Χτίζοντας την φήμη του ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και DJs της γενιάς του διεθνώς, ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης aka DETLEF, πρωταγωνιστεί στην μουσική βιομηχανία με κυκλοφορίες και remixes σε αναγνωρισμένα labels όπως Hot Creations, Moon Harbour, Relief κ.α.

Έχοντας κερδίσει την υποστήριξη από καλλιτέχνες όπως Jamie Jones, Marco Carola, Green Velvet, Matthias Tanzmann και Pete Tong, ο DETLEF έχει γίνει από τους αγαπημένους των clubbers χάρη στα γεμάτα ζωντάνια και δυναμισμό dj sets του.

Για πολλά χρόνια επίσημος resident των εμβληματικών Paradise nights στο DC-10 στην Ίμπιζα, ο DETLEF απολαμβάνει ατελείωτα tours στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και clubs του κόσμου.

Από τα highlights της πλούσιας καριέρας του είναι η κυκλοφορία του εκρηκτικού ‘Swagon’ στην Repopulate Mars, με διθυραμβικές κριτικές και περισσότερα από 10 εκατομμύρια plays μόνο στο Spotify!

Το υπέροχο ταξίδι του DETLEF συνεχίζεται ταυτόχρονα με την εκρηκτική άνοδο στον χώρο της dance σκηνής παγκοσμίως. Επόμενη στάση τα NON SUMMER SESSIONS στην ονειρική παραλία του Almyra Beach!