Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Τύπος Εκδήλωσης
  Stand Up Comedy
 • Χώρος Διεξαγωγής
  Apollon Cinema
 • Διεύθυνση
  Παύλου Μελά 1, Καβάλα
 • Τηλέφωνο
  2510 220 900
 • Ημ/νία Εκδήλωσης
  14/04/2024
 • Ώρα Εκδήλωσης
  21:00
 • Τιμές
  12€
Περιγραφή

Ο Jeremy και ο Μιχάλης Σεβαστέρης στην πρώτη τους περιοδεία το 2024 αλωνίζουν την Ελλάδα και έρχονται σε εκλεκτούς προορισμούς για να επιβάλουν την δυναστεία τους. Κανένας δεν πρόκειται να τους σταματήσει ούτε καν ο ίδιος τους ο εαυτός.

Οι ευεργέτες της κωμωδίας έρχονται στην πόλη σου για να την απελευθερώσουν από τους πραγματικούς δυνάστες της, δηλαδή το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για μια ολιστικής προσέγγισης life couch.

Ο Jeremy μετά από 10 χρόνια YouTube content, 7 σεζόν sold out παραστάσεων με το comedy for the masses σε Αθήνα και επαρχία και 15 χρόνια Κουνγκ Φου, (που δεν κολλάει κάπου αυτό αλλά έπρεπε να συμπληρωθούν 400 λέξεις) έρχεται με φρέσκο υλικό.

Ο Μιχαλης Σεβαστέρης ένας ανερχόμενος κωμικός, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό, μπορεί απλά να βρίσκεται στον ημιόροφο, έρχεται και αυτός με φρέσκο υλικό που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Τουλάχιστον τις στιγμές που γελάτε.

Και οι δυο τους έρχονται να μιλήσουν για τα εμπόδια που συναντούν στην καθημερινότητα τους , όπως το πως επιβίωσαν από επίθεση ροτβάιλερ , πως επιβίωσαν από επιθέσεις στο ελληνικό δημόσιο, που παραδόξως είναι πιο επικίνδυνες από ροτβάιλερ.

Ουσιαστικά η παράσταση είναι ένας οδηγός επιβίωσης. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι και το Κουνγκ Φου του Jeremy.

Πρώτα ραντεβού, σχέσεις, ελεύθερες σχέσεις, ομαδικό σεξ, σκέτο παραδοσιακό πατροπαράδοτο σεξ, η δυσκολία του να βρεις σπιτι σήμερα, είναι πολλά από αυτά που θα θιχτούν σε αυτή την παράσταση.

Εισιτήρια: https://www.more.com/theater/jeremy-sebasteris-dyn-asteia-comedy-tour/