Χρήσιμες Πληροφορίες
kustoms_brickwall_pub_kavala_citypedia_251123
  • Τύπος Εκδήλωσης
    Live
  • Χώρος Διεξαγωγής
    Brickwall Pub
  • Διεύθυνση
    Παύλου Μελά Β Πάροδος 4, Καβάλα 65302
  • Τηλέφωνο
    2514001670
  • Ημ/νία Εκδήλωσης
    25/11/2023
  • Ώρα Εκδήλωσης
    21:00
  • Τιμές
    5€
Περιγραφή

Σάββατο 25 Νοεμβρίου Tο μεγαλύτερο Rock n Roll Live Happening της Πόλης στη Brickwall Pub!

Ώρα Έναρξης 21:00.
είσοδος 5€.

THE KUSTOMS LIVE
«Beat On the Rhythm»
Ένα χρόνο μετά το αξέχαστο LIVE στη Brickwall Pub έρχονται ξανά! Η rockabilly All Star Band του frontman των Bullets, Shockin Steve, ένα πραγματικό Rock’n’Roll ντελίριο και μας υπενθυμίζουν εμφατικά, ότι το Rock’n’Roll παραμένει ζωντανό και μάλιστα στα καλύτερά του!

θα παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά και υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο show που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για την ..έκβαση της βραδιάς!

Λίγα λόγια για τους KUSTOMS

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=RmYQKbq4Y7o

Οι KUSTOMS ξεκίνησαν εδώ και 15 χρόνια, ως το πρώτο εγχώριο rock’n’roll «supergroup» με την συμμετοχή πλειάδας σημαντικών μουσικών προερχόμενων από τα κορυφαία ελληνικά σχήματα του χώρου. Έχουν περιοδεύσει δύο φορές με τη διάσημη performer Sue Moreno, με την οποία ηχογράφησαν και ένα άλμπουμ.
Στην πορεία το line-up σταθεροποιήθηκε σε κουαρτέτο, δήλωσε έδρα την Θεσσαλονίκη και συνέχισε την δική του πορεία, κάνοντας σειρά μεγάλων ζωντανών εμφανίσεων.
Η αισθητική τους είναι βαθιά επηρεασμένη από την δεκαετία του ’50. Ο ήχος τους όμως είναι ολόφρεσκος, σημερινός και δυνατός! Στα κομμάτια τους είναι εμφανή τα στοιχεία από όλα τα συγγενή είδη του Rockabilly, όπως Rhythm’n Blues, Country και Western. Η έμφαση στο rhythm section κάνει τους Kustoms να κινούνται με άνεση σε όλο το αγαπημένο τους μουσικό φάσμα και κάθε κομμάτι που ερμηνεύουν, δικό τους ή διασκευή, να προσφέρει ένα νέο ρυθμικό και μελωδικό βάθος. Μια νέα πρόταση ολοδικιά τους, που τους κάνει να ξεχωρίζουν από οτιδήποτε σχετικό έχει ακουστεί.
Οι Kustoms ήρθαν για να καλύψουν ένα κενό στην μουσική σκηνή, μια χρωματιστή πρόταση στο γκρίζο που επικρατεί. Ήρθαν να φέρουν αισιοδοξία, θετική σκέψη, πλατύ χαμόγελο και ψυχαγωγία με την ετυμολογική σημασία της λέξης! Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το απύθμενο κέφι που δημιουργούν επί σκηνής και η αστείρευτη feelgood ενέργειά τους. Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση άλλωστε, είναι συνώνυμη με party!
Πρόσφατα τελείωσε ο πρώτος κύκλος ηχογραφήσεων με τον τίτλο “Beat On The Rhythm”. Τα κομμάτια τους από την πρώτη στιγμή κέρδισαν διθυραμβικά σχόλια από κορυφαίους DJs από Ευρώπη και Αμερική. Έχουν ήδη καταφτάσει οι πρώτες προτάσεις για εμφανίσεις σε φεστιβάλ του εξωτερικού και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το “the next Big Thing”!

Oι Kustoms αποτελούνται από τους:

Shockin’ Steve, τραγουδιστής και κιθαρίστας της δημοφιλέστερης ελληνικής Rock’n’Roll μπάντας «The Bullets» η οποία φέτος έκλεισε τον κύκλο της ύστερα από 35 χρόνια.

Milton Veloukas, χαρισματικός κιθαρίστας με μακροχρόνια καριέρα στους Full Houze και παλαιότερα στους Dixie Fried.

George Georgiou, ένας ιδιαίτερα προικισμένος κοντραμπασίστας που ξεκίνησε με τους Wildfire ενώ παίζει σταθερά και με τους
Johnny Rumble & The law 4000.

Alex Apostolakis, ένας από τους καλύτερους ντράμερ της χώρας και από τους πλέον περιζήτητους. Ξεχωρίζει η πολυετής συνεργασία του με τoυς Blues Wire, την σημαντικότερη ελληνική blues μπάντα όλων των εποχών.

Facebook page: https://www.facebook.com/thekustoms
Instagram page: https://www.instagram.com/the_kustoms/
Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UC7nKXQaKPwV4sDzwwItjypg