Χρήσιμες Πληροφορίες
  • Τύπος Εκδήλωσης
    Live
  • Διεύθυνση
    Ακόντισμα
  • Τηλέφωνο
    2510 316908
  • Ημ/νία Εκδήλωσης
    28/07/2022
  • Ώρα Εκδήλωσης
    21:30
  • Τιμές
    Από 13€
Περιγραφή

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ζωντανά στο Ακόντισμα
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑ

Ώρα προσέλευσης 20:00
Ώρα έναρξης 21:30

Theatron Stage

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ από 13€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
— viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
— Υποβρύχιο Café Bar (Καβάλα)
— Κυριακίδης travel (Δράμα)
— Μπακάλικον (Ακόντισμα)

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

___________________

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία του όπως κάθε χρόνο.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Ακόντισμα με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας , θα μας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα, μοναδικές μελωδίες και καλή διάθεση για να συνεχίσουμε όλοι με σθένος το καλοκαίρι μας!

Για φέτος ,το δίωρο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με την ομάδα των εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών του, μας ταξιδεύει από τα διαχρονικά «Άγγιγμα Ψυχής» και «Πάρτι», μέχρι τα απόλυτα αγαπημένα «Δεν Φεύγω» και «Βυθός» και από τα ξεσηκωτικά «Για Σένα», «Χωρίς Αναπνοή» και «Χέρια Ψηλά» μέχρι το «Όλα ή Τίποτα», «το Καλοκαίρι μου» και το «Κομμένα τα πρέπει». Την υπέροχη «Σαϊτιά» και τη μοναδική «Εκδρομή» μέχρι και τα άλλα πρόσφατα αγαπημένα τραγούδια «Χορεύω», «Μην αργείς» και «Κανένας μόνος»!

Μαζί του μια σταθερή τα τελευταία χρόνια συνεργάτης και εξαιρετική τραγουδίστρια, η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.. Μετά από ένα διάστημα αποχής από τα μουσικά πράγματα, βιώνοντας την πιο τρυφερή φάση στη ζωή της ως νέα μητέρα, κυκλοφορεί το νέο single “Anoush” σε συνεργασία με τον Guy Manoukian, τον διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτη και πιανίστα. Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει στην μουσική σκηνή πλάι στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.