Η Καβαλιώτικη γαστροταβέρνα προτείνει ένα εντυπωσιακό μενού που θα κάνει το φετινό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, να σας μείνει αξέχαστο.
Η ταβέρνα στην παραλία της Καβάλας, με τον όμορφο Χριστουγεννιάτικο στολισμό της, γίνεται ακόμα πιο ανοιχτόκαρδη και ζεστή και υποδέχεται τους καλεσμένους της παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, με ένα διαφορετικό και γιορτινό μενού.
Με «εμμονή» στην επιλογή αυθεντικών, ποιοτικών και τοπικών πρώτων υλών από γη και θάλασσα, η Βούκα προτείνει μια σειρά από 7 ορεκτικά, 6 κυρίως και 3 επιδόρπια σε ένα (υπερ)πλήρες πρωτοχρονιάτικο μενού που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και (κυρίως) πεινασμένο!
Σε αντίθεση με την παράδοση των ρεβεγιόν, εδώ προτείνεται ένα a la carte μενού με τους chef Βενέτη Κυρλή και Παναγιώτη Χατζησταματίου να ετοιμάζουν πιάτα όπως μπούτι γαλοπούλας σιγοψημένο για 7 ώρες, παραδοσιακή γέμιση με συκωτάκια ρύζι πλιγούρι, αποξηραμένα φρούτα αμύγδαλα & κουκουνάρι & σάλτσα ψητού αρωματισμένη με τρούφα, χοιρινό κότσι σιγοψημένο στη γάστρα με μπύρα & μέλι, θρακιώτικη λαχανιά, μήλα & πατάτες και Roast beef (1200 – 1300γρ), από black angus Αργεντινής, μανιταράκια βουτύρου, τηγανιτές πατάτες, βούτυρο cafe de paris & σάλτσα demi glace.
Οι λάτρεις των steaks μπορούν να δοκιμάσουν μοσχαρίσια κόντρα black angus Αργεντινής (350γρ) κρεμώδης πουρές πατάτας, μανιταράκια βουτύρου & αυθεντική σάλτσα demi glace.
Όσοι καθώς τρώτε ονειρεύεστε το γλυκό θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι με την παραδοσιακή καρυδόπιτα με σοκολάτα, παγωτό κανέλα/εσπρέσο & σάλτσα πορτοκαλιού ή τα μπαμπαδάκια με ρούμι, σαντιγί & κρέμα passion fruit!
Βούκα, παραλία Καβάλας, Τηλέφωνο κρατήσεων: 6970 980 117
Το ολοκληρωμένο μενού της Βούκας για ρεβεγιόν και ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Δείτε περισσότερα για την Βούκα στην σελίδα του μαγαζιού στο Citypedia.gr
Citypedia.gr