fbpx

Η ΣΠΟΥΔΗ: Ο Αχιλλέας η Μαρία και η ομάδα τους «χτίζουν» πύλες για το μέλλον των παιδιών μας

spoudi-frontistirio-zaxaroulis-kerli-kavala-citypedia-(1)

Το φροντιστήριο συμπληρώνει το σχολείο και το σχολείο το φροντιστήριο, σύμφωνα με τον Μαθηματικό Ζαχαρούλη Αχιλλέα και την Φιλόλογο Κερλή Μαρία. «Zευγάρι» στον πίνακα αλλά όχι στη ζωή, «χτίζουν» πύλες για το μέλλον των παιδιών, σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που «αλλάζει ονόματα και εξώφυλλα», όπως θα μας πει ο κ.Ζαχαρούλης.

Οι δύο τους μας υποδέχτηκαν στο νέο, λειτουργικό και ευρύχωρο χώρο τους, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Καβάλας, επί της οδού Ιωάννη Δραγούμη. Εδώ ο Αχιλλέας, η Μαρία και η ομάδα τους, παρέχουν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου, Μαθήματα Ειδικότητας, Ιδιαίτερα μαθήματα (όπου αυτό χρειάζεται), Μελέτη για το Γυμνάσιο καθώς και τεστ προσανατολισμού (τριπλή αναγνώριση ISO).

Ο τρόπος διδασκαλίας προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην προσωπικότητα, τις ικανότητες και τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα του μαθητή. «Οφείλω να τονίσω την σπουδαιότητα του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού… ξεδιπλώνει επιλογές τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα παιδιά», μας αναφέρει ο κ.Ζαχαρούλης.

spoudi-frontistirio-aithousa-kavala-citypedia

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΠΙΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ
Σε σχετική ερώτηση για το αν πρέπει να εμπιστευτεί κανείς ένα Φροντιστήριο και αν ναι για ποιους λόγους, η κ.Κερλή αναφέρει τα ακόλουθα:
«Αν έπρεπε να αναφέρω το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα η προσωπική επαφή μας με τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια των εξετάσεων, αλλά και σε μικρότερες τάξεις, οι μαθητές να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αυτή είναι μια διαδικασία που την χτίζουμε χρόνια, γι’αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις προτείνουμε ο θεσμός του Φροντιστηρίου -όχι απαραίτητα ο δικός μας αλλά οποιοσδήποτε άλλος-, να μπαίνει στη ζωή των μαθητών από την τάξη του Δημοτικού. Είμαστε χρόνια ομάδα με τον Αχιλλέα και κάθε μας επιλογή, αλλαγή, οι παροχές μας, οι συνεργασίες μας ακόμη και το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, προκύπτουν έπειτα από ενδελεχή έρευνα. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω το γεγονός ότι το φροντιστήριο μας από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του αποτελεί ενεργό μέλος της ομοσπονδίας εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να συμμετέχουν σε όλους τους επίσημους κύκλους των επαναληπτικών θεμάτων για όλες τις τάξεις του Λυκείου, να διεκδικήσουν μια θέση υποτροφίας για τις τάξεις Α και Β Λυκείου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά να έχουν και πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό που παρέχει η ΟΕΦΕ μέσα από τα αναγνωρισμένα μέλη της. Μπορεί το Φροντιστήριο να φαντάζει οικονομικά ασύμφορο σε σχέση με την ευκολία των ιδιαίτερων μαθημάτων στο σπίτι, αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται ως τρύπιος κουμπαράς, σε αντίθεση με την Σπουδή, όπου υπάρχει αντιστοιχία παροχής και χρημάτων. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των γονέων κρατώντας τις τιμές χαμηλά».

spoudi-frontistirio-eggrafes-2023-kavala-citypedia

Το Φροντιστήριο «Σπουδή» βρίσκεται στην Καβάλα, επί της οδού Ιωάννη Δραγούμη 2, στον πρώτο όροφο και οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στo τηλέφωνo 2510 228850

Citypedia.gr

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.