fbpx

Τα νέα bar trends του φθινοπώρου

bar-kavala-citypedia

Τα bar, όπως και όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι της εστίασης, κάθε χρόνο, αν όχι κάθε μέρα, παρουσιάζουν διαφορετικά trends, από τα οποία άλλα επιβιώνουν και άλλα εξαφανίζονται τόσο ξαφνικά όσο έκαναν την εμφάνισή τους.

Παρακάτω θα βρείτε τα 6 φθινοπωρινά bar trends που αναμένεται να κατακλύσουν τα bar και να γίνουν τα αγαπημένα όλων:

  1. Χωρίς αλκοόλ, με πολλή γεύση: τα mocktails παραμένουν στην κεντρική σκηνή των trends και αφήνουν άφωνους τους πάντες με τις μοναδικές τους γεύσεις.
  2. Ο πάγος αλλιώς: ο πάγος γίνεται μόδα και αναδεικνύεται σε ένα από τα βασικά συστατικά επιτυχίας ενός ποτού. Τόσο τα διάφορα σχήματα όσο και η ποιότητα είναι στο προσκήνιο.
  3. Η ανακύκλωση: κανένα κομμάτι των υλικών που χρησιμοποιούνται δεν πετιέται, αλλά αξιοποιείται στην ίδια ή σε άλλη συνταγή.
  4. Τα ελληνικά αποστάγματα: Τα ελληνικά spirits, μαστίχα, τσίπουρο, ούζο, κίτρο, τεντούρα, κάνουν rebranding κι εκσυγχρονίζονται.
  5. Η απλότητα: φέτος είναι η εποχή του μινιμαλισμού στις μπάρες. Έτσι οι συνταγές εστιάζουν περισσότερο στη γεύση και την ποιότητα και λιγότερο στην εικόνα.
  6. Νέα spirits: καινούργιες ετικέτες κάνουν την εμφάνισή τους, με πρωταγωνιστή κυρίως το ανερχόμενο mezcal, ακολουθούμενο από την τεκίλα και το ρούμι.

Πηγή: cabare.gr

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.